Menu Sluiten

Ik ben Annemieke van Boxtel- van Leeuwen (1980).

Sinds juni 2000 getrouwd met Mark. Moeder van twee zoons Joas (2004) en Tim (2006) en twee dochters Hannah (° 2009- † 2009) en Aimée (2012).

Ik heb in 2002 mijn diploma HBO-Verpleegkunde behaald. Tijdens mijn opleiding heb ik werkervaring opgedaan in de verstandelijk gehandicapten zorg, de ggz, het ziekenhuis en uiteindelijk gekozen om te gaan werken in de ouder- en kindzorg op het consultatiebureau.

Twee jaar heb ik met heel veel plezier gewerkt op het consultatiebureau.

In 2004 verhuisden we als gezin, voor het werk van mijn man, naar Engeland om vervolgens in 2009 te verhuizen naar Frankrijk.

Voor de scholing van de kinderen zijn wij in 2018 weer “terug” naar Nederland gekomen.

In de afgelopen paar jaar heb ik een studie rouw- en verliesbegeleiding en een basiscursus coaching afgerond.
Bovenal ben ik ervaringskundige in rouw en verlies door het verlies van onze dochter, maar ook door de verhuizingen naar het buitenland waarbij er verlies van taal, cultuur, werk en zoveel andere dingen plaatsvond.

Ik werk vanuit mijn christelijke levensvisie, maar hoop mensen van allerlei culturen en geloven, door rouw en verlies te kunnen begeleiden staand op de belofte dat als we zaaien in verdriet we uiteindelijk zullen oogsten met vreugde.

Wetend dat het leven voor altijd veranderd zal zijn.

Anders, maar niet per se minder mooi.