Menu Sluiten
woonkamer Rouwbegeleiding in huiselijke sfeer

Omdat ik geloof dat rouw bij het leven hoort en ik denk dat een warme huiselijke omgeving veiligheid biedt in jouw verwerkingsproces werk ik vanuit mijn eigen woonkamer. Gewoon bij mij op de bank. Met een lekkere kop koffie of thee en een doos tissues bij de hand.

Ik werk het liefste op werkdagen tijdens schooluren omdat ons huis dan het stilste is, maar in overleg is er veel mogelijk.

Woon je binnen 10 km van Hoofddorp dan kan ik eventueel, in overleg, ook bij je aan huis komen.

Over geld

Voor mij is niets zo vervelend als praten met iemand waarmee het niet klikt. Zeker niet in de diepe emoties van rouw en verlies. Ons eerste kennismakingsgesprek van ongeveer 1 uur is daarom gratis.
Ik nodig je hierbij (en bij alle eventuele volgende gesprekken) uit om foto’s en andere materialen mee te nemen die jij belangrijk vindt aan mij te laten zien. Zo komt jouw dierbare ook voor mij tot leven.
Wanneer jij het gevoel hebt dat er van jou uit een klik is en jij het ziet zitten samen met mij door deze periode in je leven te lopen, dan kunnen we door.
Daarna koop en betaal je een pakket van 5 gesprekken van 1 uur. Dit pakket kost 375 euro. Een gesprek van 1 uur kost dus 75 euro. Voor de duidelijkheid; dit is inclusief BTW.
Mochten er uiteindelijk minder sessie nodig zijn, dan betaal ik je gewoon terug. Onze gesprekken worden niet door de verzekering vergoed.

Voor mij geldt

Ik wil met jou bezig zijn. Ik wil samen met jou lopen zonder iedere keer te moeten stoppen en je een vervelende rekening te sturen. Ik krijg daar een kater van en, zeker met alles wat er in jouw leven gebeurt, heb jij wel wat anders om aan te denken dan aan rekeningen te betalen. Daarom wil ik het zo simpel mogelijk houden.
Mocht je het fijn vinden om na 5 gesprekken nog verder te gaan dan zullen we in overleg kijken hoe deze gefactureerd zullen worden.

betalen voor rouwbegeleiding