Menu Sluiten
woonkamer Rouwbegeleiding in huiselijke sfeer

Omdat ik geloof dat rouw bij het leven hoort en ik denk dat een warme huiselijke omgeving veiligheid biedt in jouw verwerkingsproces werk ik vanuit mijn eigen woonkamer of tuinkamer. Gewoon bij mij op de bank. Met een lekkere kop koffie of thee en een doos tissues bij de hand.

Ik werk het liefste op werkdagen tijdens schooluren omdat ons huis dan het stilste is, maar in overleg is er veel mogelijk.

Woon je binnen 10 km van Hoofddorp dan kan ik eventueel, in overleg, ook bij je aan huis komen.

Het traject

Voor mij is niets zo vervelend als praten met iemand waarmee het niet klikt. Zeker niet in de diepe emoties van rouw en verlies. Ons eerste kennismakingsgesprek van 30 minuten is daarom gratis. In een half uur kun jij goed bepalen of je een klik hebt met mij en of je het ziet zitten samen met mij door deze periode in je leven te lopen. Voel je daarom ook vrij in dit gesprek allerlei vragen aan mij te stellen zodat je echt weet met wie je gaat werken.
Naar aanleiding van dit oriënterend gesprek kun je bepalen of je met mij een traject van vijf sessies in wilt gaan. Dit zijn 5 rouwbegeleidingsgesprekken van ongeveer 1 uur in die we in maximaal een half jaar zullen hebben. Jij zelf bepaald de frequentie.

Ik bied jou bewust een pakket aan. Het is namelijk goed om samen met jou een weg te gaan belopen. Rouw is grillig. Het ene moment gaat het goed, het volgende moment kun je diep in de put zitten. Door meer gesprekken te hebben met elkaar kunnen we echt samen op lopen. In goede en in slechte weken. Zonder dat jij steeds het voortouw moet nemen. 

De kosten

Mijn pakket kost € 375,- euro inclusief BTW. Dat komt neer op € 75,- euro per gesprek.
Tijdens onze gesprekken mag je zoveel foto’s en andere materialen meenemen die mij helpen jouw geliefde te leren kennen en jouw helpen dit grote verlies te verweven met je leven.
Het kan zo zijn dat er uiteindelijk minder sessies nodig zijn. Dat is natuurlijk geen probleem. Wanneer jij dit aangeeft betaal ik je de overige sessies gewoon terug.

Mocht je het, na ons traject van vijf gesprekken, nog steeds fijn vinden dat ik met je meeloop zijn vervolg sessies per keer te betalen.

Onze gesprekken worden niet door de verzekering vergoed.

Mocht je de financiële middelen niet hebben maar toch behoefte hebben aan iemand die met je meeloopt tijdens een groot verlies; schroom dan niet om mij gewoon te bellen.
Samen kunnen we vast tot een passende oplossing komen.

Klik hier voor overige voorwaarden (inclusief annulering)